daneshname

جراحی های لاغری ( عمل اسلیو و بای پس معده ، عمل ساسی معده و.... )  مانند هر عمل دیگری عوارض جزئی دارد. اما اگر عمل شما توسط یک جراح لاغری خوب صورت گرفته باشد و شما تمام دستورالعمل های لازم را رعایت کرده باشید هیچ عوارضی برایتان پیش نمی آید. با این حال شما باید از عوارض عمل لاغری مطلع باشید تا بتوانید در صورت وقوع به موقع آن ها را تشخیص دهید و جهت درمان به متخصص جراحی لاغری مراجعه کنید.

عوارض                                                  علائم

افزایش ضربان قلب یا تاکی کاردی                   تب بالای ۳۸.۳ درجه

درد شکم یا درد قفسه سینه                            دشواری در تنفس یا تنگی نفس

درد غیرقابل کنترل وجود خون در مدفوع

ترشح چرک یا خون از محل زخم                     تشنگی و عدم توانایی بدن در نگهداری از آب

بیشتر بخوانید ... سندروم دامپینگ

درد ناگهانی در ران تهوع و استفراغ برای مدت ۱ تا ۲ ساعت

از بین عوارض جزئی و احتمالی عمل لاغری، نشت از خط بخیه میتواند از همه مهم تر باشد که البته احتمال بسیار کمی وجود دارد که با چنین عارضه ای روبرو شوید. مگر اینکه خودتان بی ملاحظگی کرده باشید و برای مثال تحرک بیش از حد داشته باشید و یا اینکه جسم سنگین بلند کنید.

بیشتر بخوانید ... قبل از جراحی لاغری چه کارهایی لازم است؟

 

ترمیم دندان یا پر کردن دندان درمانی برای بازسازی عملکرد ، یکپارچگی و ساختار از دست رفته دندان در اثر عواملی چون  پوسیدگی یا ترومای خارجی می باشد. این درمان ابتدا بوسیله حذف پوسیدگی های موجود در دهان و سپس بازسازی بخش های از دست رفته دندان بوسیله مواد ترمیمی انجام می شود. این مواد می توانند از انواع  آلیاژ فلزی (آمالگام) یا مواد همرنگ دندان (کامپوزیت دندان) باشند.

بیشتربخوانید... درمان ارتودنسی

چه زمانی دندان ها نیاز به ترمیم دارند؟

به طور کلی پوسیدگی دندان ها را به 7 مرحله ی شماره گذاری شده دسته بندی می کنند:

·         دندان کاملا سالم

·         اولین  تغییرات قابل مشاهده مینایی

·         تغییرات واضح در سطح مینای دندان

·         تخریب مینا بدون درگیری عاج

·         عاج درگیر شده بدون حفره دار شدن دندان

·         درگیری عاج به همراه حفره

·         یک پوسیدگی وسیع با عاج قابل مشاهده

که به طور کلی شماره 5 به بعد دندان نیاز به ترمیم دارد ولی در مورد شماره 3 و 4 هر دندانپزشک ترمیمی خوب  با توجه به شرایط پوسیدگی که آیا یک پوسیدگی فعال و درحال پیشرفت می باشد یا غیر فعال است تصمیم به ترمیم می گیرد.

بیشتربخوانید ... لیزر در ارتودنسی

چرا دندان باید ترمیم شود؟

دندان های پوسیده شده حاوی باکتری ها هستند و این باکتری ها با تکثیر خود باعث گسترش پوسیدگی می شوند. سرعت این گسترش بستگی به میزان رعایت بهداشت دهان و دندان ها مثل استفاده از مسواک و نخ دندان، محل پوسیدگی و ژنیک فرد دارد. در صورتی که هرچه زود تر جهت جلوگیری از گسترش پوسیدگی اقدامی صورت نگیرد، این پوسیدگی عصب دندان را درگیر کرده و نیاز به درمان ریشه جهت زدودن باکتری ها از کانال دندان خواهد بود. همچنین تشکیل آبسه از عوارض گسترش عفونت پوسیدگی دندان می باشد.  پس برداشتن پوسیدگی ها برای جلوگیری از گسترش آن ها و پر کردن محل برداشت پوسیدگی ها جهت جلوگیری از تجمع مجدد باکتری ها در آن محل ضروری است.

بیشتربخوانید... ارتودنسی جدید

موادی که برای ترمیم (پرکردن) دندان استفاده می شوند

·         آمالگام

·         کامپوزیت

·         گلاس آینومر

منبع: https://www.orthodentist.ir/

 

ارتودنسی متحرک از جمله بهترین روش ها برای درمان مشکلات جزئی تا متوسط ارتودنسی است. از آنجا که بیشترین قشری که از این دستگاه ها استفاده میکنند بزرگسالان هستند، به استفاده از اغلب دستگاه های متحرک در اصطلاح ارتودنسی بزرگسالان گفته میشود.

بیشتربخوانید... برگشت درمان ارتودنسی

نصب دستگاه های متحرک بسیار  آسان است و کمترین زمان را ازز شما میگیرد. به طور خلاصه در ادامه با مهمترین مراحل ارتودنسی متحرک و ارتودنسی نامرئی با اینوزیلاین ها و سایر پلاک های شفاف ارتودنسی آشنا خواهیم کرد:

 5 مرحله نصب اینویزیلاین ها و پلاک های ارتودنسی

·         پیدا کردن یک متخصص ارتودنسی خوب

·         ارزیابی، معاینه و دریافت مشاوره

·         قالبگیری ارتودنسی

·         ساخته شدن الاینرهای متحرک (بر حسب شدت مشکل ممکن است بیش از 15 عدد اینویزیلاین برایتان ساخته شود. 1 ماه طول میکشد تا دستگاه ها برای شما آماده شود.)

·         تعویض پلاک های شفاف به فاصله هر دو هفته یکبار

بیشتربخوانید... سیگار و ارتودنسی

مراجعه منظم به متخصص ارتودنسی

اتمام مراحل ارتودنسی دندان و شروع استفاده از الاینرها

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندلن پزشکی مثل دندانپزشکی بارداری ، دنانپزشکی ترمیم و زیبایی ( لمینت دندان ، اصلاح طرح لبخند ، ونیر دندان و...) ، ارتودنسی دندان  و... می توانید به سایت دندانپزشکی ما مراجعه کنید.

منبع: https://www.orthoblog.ir/

 

یکی از شایعترین علل مراجعه افراد به کلینیک دندانپزشکی پوسیدگی دندان است. این مشکل تقریبا در اغلب افراد جامعه دیده میشود. برخی افراد میزان پوسیدگی دندان هایشان زیاد است و نیازمند ترمیم هستند. از همین رو شاید پرتکرارترین سوال در این خصوص هزینه پر کردن دندان و یا هزینه ترمیم دندان باشد. ما در این مقاله به طور خلاصه به برآورد قیمت ترمیم دندان میپردازیم و هزینه پر کردن دندان با آمالگام و کامپوزیت دندان را بررسی میکنیم.

بیشتربحوانید... ارتودنسی پیشرفته

پر کردن یا ترمیم دندان چیست؟

به حذف پوسیدگی دندان و پر کردن آن با کمک برخی مواد استانداردی همچون کامپوزیت دندان یا آمالگام ترمیم دندان گفته میشود. گاهی اوقات دندان به قدری دچار پوسیدگی میشود که علاوه بر ترمیم اساسی نیاز به  بازسازی یا بیلداپ با مواد مخصوص دارد. ادامه مقاله را بخوانید تا با هزینه های این پروسه بیشتر آشنا شوید. شما میتوانید با کلیک روی لینک های مشخص شده از هزینه درمان ارتودنسی، هزینه ایمپلنت دندان، هزینه لمینت دندان و هزینه ونیر کامپوزیت دندان در سال 1400 نیز مطلع شوید.

هزینه پر کردن دندان به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه پر کردن دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد ، از جمله:

·         دندانپزشکی که روش را انجام می دهد.

·         محلی که در آن انجام می شود.

·         نوع بیمه دندانپزشکی شما. همانطور که در بالا گفته شد ، بیمه دندانپزشکی هزینه های اضافی مرتبط با پر کردن کامپوزیت را پوشش نمی دهد.

·         تعداد سطوح دندان که نیاز به پر کردن دارند. به عنوان مثال ، یک دندان ممکن است فقط یک سطح داشته باشد که در اثر پوسیدگی یا آسیب دیده آسیب دیده باشد ، در حالی که دندان دیگر ممکن است دارای یک یا تمام سطوح باشد که در اثر پوسیدگی یا آسیب دیده آسیب دیده است.

بیشتربخوانید... ارتودنسی اقساطی

چه کسی باید دندان خود را پر کند؟

علائمی وجود دارد که به محض مواجهه با آن ها  باید جهت ارزیابی و یا ترمیم دندان به یک متخصص ترمیم و زیبایی دندان مراجعه کرد. برخی از این علائم عبارتند از:

·         وجود سوراخ در دندان

·         وجود لکه های عمقی تیره در دندان

·         گیر کردن مواد غذایی در لابلای دندان ها (پوسیدگی دندان از طرفین)

·         لب پر شدن دندان

·         شکسته شدن دندان ها

·         وجود حساسیت به غذاها و نوشیدنی های سرد و گرم

·         وجود یک یا چندین حفره کوچک در دندان

اگر با هر کدام از مواردی که در بالا ذکر شد روبرو هستید احتمالا نیاز به پر کردن دندان دارید. و البته باید پیش از اقدام به هر کاری به یک دندانپزشک خوب مراجعه کنید.

منبع: https://www.orthodr.ir/

توضیحات بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره :

مزایا :

درمان ارتودنسی پشت دندانی یا زبانی مزایای زیادی به نسبت برخی از دستگاه های ارتودنسی دندان دارد. مهمترین مزایای ارتودنسی لینگوال عبارتند از:

مزیت اصلی استفاده از ارتودنسی پشت دندانی این است که غیر قابل مشاهده بودن آن ها است. قدرت مانور بریس های لینگوال برای اصلاح مشکلات پیچیده ای مانند تغییر ارتفاع دندان، چرخش دندان و بستن فضای خالی بین دندان بیشتر است. در صورتی که بیمار بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت نکند اگر تغییر رنگی ایجاد شود در پشت دندان خواهد بود و قابل مشاهده نیست.

بیشتربخوانید... ارتودنسی و تغییر چهره

معایب :

در بخش قبل برخی از مزایای ارتودنسی پشت دندانی را مطرح کردیم در این بخش نیز به معرفی شناخته شده ترین معایب ارتودنسی لینگوال میپردازیم:

یکی از اصلی ترین معایب ارتودنسی لینگوال این است که استفاده و جایگذاری آن مشکل می باشد به طور کلی قرار ملاقات هایی که با دکترتان در طول دوره درمان گذاشته می شود زمان بیشتری نبست به ارتودنسی ثابت نیاز دارد نصب کردن براکت های لینگوال به دلیل موقعیتی که در داخل دهان دارند کمی مشکل است با این حال، با پیشرفت مداوم در طراحی سیستم لینگوال، این نقاط ضعف، خیلی کم به عنوان یک مشکل به حساب می آیند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی کامفولاژ

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی مثل دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ( لمینت دندان ، ایمپلنت دندان ، اصلاح طرح لبخند و..) دندانپزشکی بارداری و... می توانید به سایت دندانپزشکی ما مراجعه کنید.

منبع: https://www.orthodoctor.ir/

 

پاسخ بهرین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران به این سوال :

به وسیله درمان ارتودانتیکس و با بهره گیری از انواع روشهای نوین در حیطه این درمان می توان نحوه قرار گیری دندان ها را در دهان به صورت درست و مناسب انجام داد. انواع مشکلات مربوط به دندان که در این رشته دندانپزشکی برطرف میشوند عبارتند از:

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان های فک بالا

رفع نا هنجاری های فک

متخصصان ارتودنسی قادرند با انواع دستگاه های ارتودنسی دندان مشکلات مربوط به فک را اصلاح کنند. مهمترین ناهنجاری های فکی  که این متخصصان درمان میکنند عبارتند از:

·         ناهنجاری فکی و دندانی کلاس 2 : این ناهنجاری ها اشاره به جلو بودن فک بالا یا دندان های فک بالا در مقایسه با فک پایین دارد. یعنی فک بالا خیلی جلوتر از فک پایین است. درمان این وضعیت به این شکل است که فک ها را با هم هماهنگ میکنند تا در وضعیت مناسبی نسبت به هم قرار بگیرند.

·         ناهنجاری فکی دندانی کلاس 3: این ناهنجاری برعکس ناهنجاری فک بالا است. یعنی در این ناهنجاری فک پایین خیلی جلوتر از فک بالا است. نحوه درمان این مشکل هم مشابه مورد بالا است.

بیشتربخوانید... ارتودنسی شیشه ای

سایر مشکلاتی که به کمک ارتودنسی دندان حل میشوند

·         رفع مشکل فاصله دندانی: فاصله دندانی که به طور طبیعی به اندازه یک نخ دندان رد کردن فضا داشته باشد ازنظر زیبایی کاملا قابل قبول است. اما در برخی افراد این فاصله بیشتر از یک میلیمتر و گاهی تا ده میلیمتر هم  می رسد

·         شلوغی دندان ها

·         مشکلات ناشی از عادات ناسالم کودکان مثل مکین انگشت شست یا پستونک

·         به هم ریختگی دندان ها در نتیجه وارد کردن فشار از طرف زبان به دندان های جلو حینن غذا خوردن

·         و ….

هرچند که متخصص ارتودنسی معتقدیم برای درمان و صاف کردن دندان ها یک بازه زمانی و سنی خاص و ایده آلی وجود دارد. اما هیچوقت برای انجام این درمان دیر نیست.  بهترین سن برای شروع درمان به یک تعبیر سن 7 سالگی است. ما ارتودنسی در این سن را پیشگیرانه میخوانیم و معتقدیم اگر کودکان از سن 7 سالگی درمان شوند بعدها مشکلی برای دندان هایشان پیش نمی آید و  اگر هم چنین شد با هزینه و وقت کمتری اصلاح و درمان میشند.

 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی مثل دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ( ونیر کامپوزیت ، ایمپلنت دندان ، اصلاح طرح لبخند و...) دندانپزشکی بارداری و... می توانید به سایت دندانپزشکی ما مراجعه کنید.

منبع: https://www.orthotips.ir/

 

چرا دندان ها مهم هستند و اگر نباشند چه اتفاقی رخ میدهد؟

دندان ها نه تنها یکی از اجزای اصلی طرح لبخند ما به شمار میروند بلکه در عملکردهای حیاتی و مهم بدن ما نیز مشارکت دارند. ما با کمک دندان ها میتوانیم صحبت کنیم و گفتار بهتری داشته باشیم و از طرف دیگر اولین عملکرد گوارشی ما نیز از  دندان ها آغاز میشود. دندان ها زیبایی لبخند ما را دوچندان میکنند و اگر نباشند نه تنها زیبایی چهره به خطر می افتد بلکه عملکردهای گفتاری و گوارشی نیز مختل میشوند. به همین خاطر است که اگر یک یا چند دندان خود را از دست دهیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد. برای اینکه جای خالی دندان ها مشکلی برای ما پیش نیاورد ما مجبوریم یک جایگزین مصنوعی خوب برایشان پیدا کنیم و چه جایگزینی بهتر از ایمپلنت دندان .

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان بهترین روش جایگزین دندان است و هر واحد آن شامل چندین بخش میشود که در مجموع نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی ما دارد بلکه تمامی عملکردهای دندانی را نیز به خوبی دندان های واقعی انجام میدهد. ایمپلنت‌ها قطعات فلزی هستند که مهمترین بخش آن یعنی پایه یا فیکسچر به داخل استخوان فک کاشته میشود و نقش ریشه دندان ما را ایفا میکند.

بیشتربخوانید... جویدن آدامس و ارتودنسی

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

 کاشت دندان به این روش یکی از گران ترین پروسه های دندانپرشکی ترمیمی است. از آنجا که اجزای ایمپلنت گران بوده و خود عمل نیز پیچیده و سخت است معمولا هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بالا است. اما اگر بخواهیم به صورت یک محدوده قیمت این عمل را عنوان کنیم باید گفت که چیزی بین 4 تا 6 میلیون تومان به ازای هر دندان است.

ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب نیست

افرادی که فک آنها به اندازه کافی رشد نکرده افرادی سیگاری، الکلی و معتاد بانوان باردار افرادی که پرتو درمانی در قسمت سر و گردن داشته‌اند. افرادی که داروهای خاص مثل کورتن و استروئید مصرف می‌کنند. افرادی که دندان قروچه دارند چرا که میزان شکستگی ایمپلنت در این افراد بالا است. افرادی که داری بیماری‌های مزمن از جمله فشار خون بالا، دیابت و یا هموفیلی دارند.

بیشتربخوانید... جراحی ارتودنسی

آیا کاشت دندان درد دارد؟

یکی از مهمترین سوالاتی که در خصوص عمل جراحی کاشت دندان پرسیده میشود این است که آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ در جواب باید گفت که آستانه درد در افراد مختلف متفاوت است و چون ایمپلنت دندان یک جنبه درمانی دارد با اندکی درد همراه است. فرایند کاشت با بی حسی موضعی انجام می‌گیرد بنابراین در حین درمان بیمار دردی را احساس نمی‌کند و پس از درمان به مدت 6 الی 10 روز ممکن است بیمار درد داشته باشد. ولی اگر بیمار بیشتر از زمان گفته شده درد ایمپلنت دندان داشته باشد باید حتما نزد پزشک متخصص خود برود و علت را جویا شود.

منبع: https://www.orthoinfo.ir/

 

اظهار نظر بهترین متخصص ارتودنسی در کرج در باره مراحل اولیه ارتودنسی :

فرقی نمی‌کند که هدف شما از درمان چه باشد، زیرا گام های اولیه در سلسله مراحل ارتودنسی دندان تقریبا یکسان و به شرح زیر است. قبل از شروع مراحل به این نکته هم توجه کنید که هزینه ارتودنسی با افزایش تعداد مراحل بیشتر خواهد شد.

مرحله اول

بطور معمول متخصص ارتودنسی شما اولین جلسه را به معاینه و بررسی مشکلات دندان‌هایتان اختصاص می دهد. در همان جلسه اول ویزیت، متخصص ارتودنسی به شما درباره نحوه تشخیص و بررسی دندان ها و فک توضیحاتی ارائه میدهد.

مرحله دوم

بعد از آن، جهت مشاهده دقیقتر و تشخیص بهتر، با اشعه ایکس از دندان های شما عکس گرفته میشود. رادیوگرافی از تک تک دندان ها، سبب می شود تا بتوان هر گونه مشکلی که متوجه دندان هایتان است را قبل از نصب براکت های ارتودنسی بر طرف کرد. بنابراین این مرحله از پایه های ثابت مراحل ارتودنسی دندان است.

بیشتربخوانید... ارتودنسی همراه با کشیدن دندان

مرحله سوم

با این ارزیابی ها و بررسی های دقیق متخصص ارتودنسی اکنون می تواند نظر قطعی خود درباره نوع و شدت مشکل شما و برنامه درمانی پیش رو را به اطلاعتان برساند.

مرحله چهارم

اما متخصص ارتودنسی پیش از آنکه بخواهد اصلاح مشکل دندان های شما را شروع کند، باید از سلامت ساختارهای دهان و دندان شما مطمئن شود. او باید ابتدا از سلامت لثه های شما اطمینان حاصل کند. و اگر مورد مشکوکی در لثه های شما پیدا کرد، برای تشخیص و درمان بیماری های لثه، شما را به یک پریودنتیست یا سایر متخصصان دندانپزشکی ارجاع میدهد.

مرحله پنجم از مراحل ارتودنسی فک بالا و پایین

این تنها کاری نیست که متخصص قبل از شروع درمان انجام میدهد. او در مرحله بعدی به سراغ پر کردن پوسیدگی ها و جرم گیری دندان ها می رود. زیرا اگر دندان ها سالم نباشند درمان ارتودنسی شما هیچ معنایی ندارد و مراحل ارتودنسی نیز با موفقیت به اتمام نخواهند رسید. و حتی در طول مدت درمان چه بسا دندان ها به شدت آسیب ببینند و حتی نحوه مسواک زدن و شستشوی دهان و دندان به مشکل بر بخورد.

مرحله ششم

پس از رفع همه مشکلات احتمالی دهان و دندان در صورتی که به تشخیص متخصص شما نیاز به درمان ارتودنسی متحرک داشته باشید. باید در همان جلسه از فک بالا، پایین و دندان های شما قالبگیری شود تا بتوانید وارد سایر مراحل ارتودنسی دندان شوید . با مراحل ارتودنسی ثابت و متحرک در ادامه بیشتر آشنا خواهید شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دندانپزشکی بارداری ، دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ( لمینت دندان ، ایمپلنت دندان ، اصلاح طرح لبخند ) ، دندانپزشکی در بارداری و کودکان  می توانید به سایت کلینیک دندانپزشکی ما مراجعه کنید.

رفرنس

بعد از عمل ایمپلنت چه چیزهایی باید بخوریم و از خوردن چه چیزهایی باید اجتناب کنیم؟ به طور خلاصه بعد از عمل باید پیرو رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان باشید و به خوردن غذاهای نرم که  خیلی تند، خیلی گرم یا خیلی سرد نیستند رو بیاورند. تمام غذاهایی که برای هر سه وعده صبحانه، نهار و شام انتخاب می‌کنید باید بسیار ساده، نرم و نیازمند حداقل جویدن باشند. در ادامه ما تعدادی از مواد غذایی و نوشیدنی هایی که می‌توانید بعد از عمل کاشت دندان با ایمپلنت آن ها را بدون محدودیت بخورید لیست کرده ایم:

بیشتربخوانید... آشنایی با دندانپزشک ترمیمی دندان

تغذیه بعد از کاشت ایمپلنت : رژیم مایع و آبکی

·         آب خالص و تمیز (آب معدنی)

·         آب میوه های طبیعی بدون شکر

·         شیر

·         چای و قهوه

·         سوپ آبکی

·         ژله

·         پودینگ

·         سوپ خامه

·         بستنی میوه ای (به طور کلی خوردن بستنی بعد از جراحی ایمپلنت حتما توصیه میشود)

·         میلک شیک (مخلوط بستنی، شیر، آیس میلک و …)

·         سایر مایعات و غذاهای آبکی مفید

بیشتربخوانید... حساسیت دندان کودکان ناشی از چیست؟

میوه ها و سبزیجات

·         میوه های نرم مانند موز، انبه، هلو و گلابی (از خوردن میوه هایی مانند تمشک و توت فرنگی و … که دانه های ریز زیادی دارند خودداری کنید)

·         پوره سیب

·         سبزیجات بخار پز شده

گوشت و سایر منابع پروتئینی

·         ماهی آب پز

·         خورش مرغ یا مرغ کباب شده نرم

·         انواع سوپ با تکه های ریز ریز شده گوشت، مرغ یا گوشت های دیگر

·         توفو

 نان ها، ماکارونی یا برنج

·         تمام نان های نرم و غیر شیرین

·         وافل

·         پنکیک

·         مافین (شبیه کیک یزدی)

·         اسپاگتی

·         غلات پخته شده و تصفیه شده

دست شما برای تهیه یک رژیم غذایی بعد از عمل ایمپلنت باز است منتهی باید تا میتوانید غذاهای نرم و پوره شده بیشتر مصرف کنید. از خلاقیت خود استفاده کنید و مواد ذکر شده در لیست بالا را با هم میکس کنید تا در دوره ریکاوری به خوبی تغذیه شوید و همیشه پر انرژی باشید. به این نکته هم توجه کنید که لقمه های کوچک بردارید و سعی کنید غذاها را در سمتی از دهان بجوید که ایمپلنت ندارید.( این موضوع برای زود جوش خوردن ایمپلنت خیلی مهم است). در کنار این غذاها، حتماً در حین بهبودی ایمپلنت، آب زیادی بنوشید. هیدراتاسیون و تامین آب بدن باعث تسریع در روند بهبودی و افزایش عملکرد سیستم ایمنی میشود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دنداپزشکی ( دندانپزشکی اطفال ، دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ( لمینت دندان ، اصلاح طرح ابخند ، کامپوزیت دندان ) ، ارتودنسی دندان و... می توانید به مجله دندانپزشکی ترمیم و زیبایی دندان مراجعه کنید. 

رفرنس

اظهار نظر بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره:

اگر شما به دلیل مال اکلوژن تحت درمان ارتودنسی قرار گرفته اید. آبسه های دندانی در حین مدت درمان ارتودنسی دندان نیز ممکن است دیده شوند. این ضایعه به این دلیل است که برخی از بیماران نسبت به تمیز کردن دندان های خود پس از نصب بریس ها سهل انگاری می کنند.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

ارتودنسی ثابت و آبسه ها

از آنجایی که حرکت دندان ها در ارتونسی به وسیله سیم قوس دار ارتودنسی و براکت ها است. در روز های اولیه درمان ارتودنسی ثابت ، بریس ها به دندان ها فشار وارد می کنند و لثه ها ملتهب می شوند. اگر لثه ها ی ملتهب با رعایت بهداشت دهان و دندان بر طرف نشوند و نادیده گرفته شوند، مانده های مواد غذایی باعث تجمع باکتری ها در اطراف بریس شده و ممکن است در نهایت منجر به آبسه دندان شوند. انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی نیز میتواند احتمال شکل گیری هرگونه کیسه چرک و عفونی دندان را کاهش دهد.

بیشتربخوانید... درمان و اصلاح لبخند لثه ای

ارتودنسی متحرک و آبسه ها

 علاوه بر دستگاه های ثابت ارتودنسی شامل دیمون، لینگوال، براکت سرامیکی و … دستگاه های ارتودنسی متحرک و ارتودنسی نامرئی نیز میتوانند باعث التهاب لثه و تشکیل آبسه شوند. اگر قالب های متجرک شما متناس با دندان هایتان نباشد احتمال حساس شدن بافت های داخل دهان وجود خواهد داشت. البته متخصص ارتودنسی شما توصیه های لازم را در مورد زندگی کردن با براکت های ارتودنسی در دهان به شما می دهد. همچنین نحوه مسواک زدن دندان های ارتودنسی شده را نیز حتما به شما یاد می دهد. با رعایت دستورالعمل های ارتودنتیست خود می توانید علاوه بر جلوگیری از پوسیدگی دندان به لبخند زیبا که همان هدف نهایی شما از این درمان ترمیم و زیبایی دندان است دست پیدا کنید.

رفرنس